Lloguer/Concessió

10 raons per ser a Mira-sol Centre

10 raons per ser a Mira-sol Centre

Més de 35.000 persones a menys de cinc minuts

Mira-sol Centre té com a objectiu donar solucions a les demandes comercials i de serveis quotidians de més de 35.000 persones que resideixen a les àrees del turó de Can Mates, Mira-sol, Valldoreix, les Planes i la Floresta, com també a les zones adjacents del nucli urbà de Sant Cugat.

10 raons per ser a Mira-sol Centre

Una ubicació excel·lent

Els ràpids accessos i connexions amb autopistes i carreteres locals, l’estació d’FGC en què es troba inserit, la presència al seu entorn de nombrosos equipaments municipals i privats, i el seu pàrquing interior el configuren com una ubicació privilegiada.

10 raons per ser a Mira-sol Centre

Un multiespai amb sinergies

El multiespai Mira-sol Centre inclou habitatges de promoció oficial, un mercat municipal, un supermercat, un edifici d’oficines, una biblioteca municipal i 40 locals comercials i espais per a vianants que dibuixen un escenari únic, des d’un punt de vista social i comercial, i que el converteixen en la plaça pública on la gent fa vida social i es troba amb els veïns i els amics.

10 raons per ser a Mira-sol Centre

Un nus de comunicacions

Mira-sol Centre es troba enclavat al centre d’una àmplia xarxa de comunicacions:

  • Connexió amb Barcelona: en cotxe a 12 minuts de la Via Augusta a través dels túnels de Vallvidrera (la sortida de Mira-sol està situada a 100 metres) i en tren a 15 minuts de l’estació de Sarrià.
  • Connexió amb les autopistes: A2, B30 i AP7.
  • Connexió amb l’entorn immediat: mitjançant les línies d’autobús, el cotxe i el carril bici.
  • Connexió amb el ferrocarril: al costat de l’estació de Mira-sol (FGC).
  • Autobusos: línies L1 i L2.

10 raons per ser a Mira-sol Centre

Un mercat municipal i un Mercadona

Mercadona actua com una autèntica locomotora alhora de dinamitzar les afluències diàries a Mira-sol Centre. Aquesta oferta comercial és reforçada per la presència d’un innovador mercat municipal, el qual, amb unes 15 parades, aporta a la compra diària de producte fresc de qualitat un concepte diferencial maridant l’enfocament tradicional de vendes de productes frescos amb les tapes i la degustació.

10 raons per ser a Mira-sol Centre

Una oferta comercial de proximitat per a la vida quotidiana

Al costat de l’oferta d’alimentació hi ha una oferta d’establiments de serveis necessaris per al dia a dia dels residents de la zona, així com serveis complementaris que cobreixin les seves necessitats quotidianes i que aportin valor a la visita: perruqueria, tintoreria, farmàcia, menjar per emportar, reparació de calçat…

10 raons per ser a Mira-sol Centre

Una restauració per a tothom i per a cada moment

L’oferta de restauració s’adreça a complir dos objectius: d’una banda, acompanyar els usuaris del centre durant el procés de compra i, de l’altra, donar una oferta gastronòmica als treballadors de les oficines properes i als residents de la zona, amb una restauració sòlida que cobreixi els diversos moments de consum durant tota la setmana.

10 raons per ser a Mira-sol Centre

Una experiència de visita memorable

La centralitat comercial té els avantatges d’un carrer comercial per l’experiència de visita que ofereix i perquè s’hi pot passejar sense aglomeracions i sentint la natura mateixa que s’endinsa a l’espai comercial. Alhora, es beneficia dels avantatges de tenir un aparcament amb dues hores gratuïtes per als usuaris, elements de transport vertical (ascensors i escales mecàniques que connecten l’aparcament i les diverses entrades), lavabos, àrees de descans, zones infantils…

10 raons per ser a Mira-sol Centre

Un aparcament amb dues hores gratuïtes

Amb 305 places i dues hores d’aparcament gratuït per als usuaris dels establiments comercials facilitem l’accés i l’ús de les instal·lacions a les persones que hagin decidit venir a Mira-sol Centre en vehicle privat.

10 raons per ser a Mira-sol Centre

En resum

Mira-sol Centre és una centralitat comercial oberta que soluciona les necessitats de compra quotidiana d’alimentació, no-alimentació i serveis en un ambient càlid, segur, harmoniós i proper per als veïns i no residents de la zona, i la missió de la qual és contribuir a la millora de la qualitat de vida d’aquestes persones.

Vols Llogar un local comercial o una oficina per començar el teu propi negoci?

    Contacte amb nosaltres