Notícies

DON CANINO – Taller gratuït de “el crides i no ve?”, dissabte 15 d’octubre a les 17:30h.

El proper dissabte 15 d’octubre i a les 17:30h @doncanino i @edukao_educcion_canina organitzen un taller gratuït per millorar el vincle amb el tu gos. Vine amb el teu gos i coneix les millors tècniques perquè et faci cas. Inscriu-te! https://www.doncanino.com/info/talleres https://www.doncanino.com/info/talleres-inscripcion-2 No t’ho perdis!

ANYTIME FITNESS Mira-sol Centre Gym 24h: FEBRER GRÀTIS!

Encara no has trobat el moment ideal per combinar una rutina d’exercicis amb la teva vida Quotidiana? L’equip de @anytimefitnesssantcugat t’ajudarà a aconseguir-ho! A més, aquest mes de febrer podràs gaudir d’aquesta promoció:  entrena 2 mesos pel preu d’un! Dins d’aquesta promoció tindràs una clau que et donarà accés a més de 5.000 clubs de tot el món, 55 minuts amb un dels seus entrenadors que t’ajudarà a preparar-te per assolir els teu objectius i accés a l’App d’AnnytimeFitness amb més [...]

CÀRITAS: Recollida d’aliments al Hall de Mira-sol Centre aquest dissabte 12 de febrer de 10:00h a 14:00h

CÀRITAS fa més de 40 anys que lluita en contra la pobresa i l’exclusió social o des de Mira-sol Centre també volem posar el nostre gra de sorra col·laborant amb el punt de recollida d’aliments que CÀRITAS munta cada mes a la placeta del davant del Mercat. Aquest dissabte 12 de febrer CÀRITAS us espera a Mira-sol Centre Gràcies per la vostra col·laboració!

CÀRITAS: Recollida d’aliments al Hall de Mira-sol Centre aquest dissabte 15 de gener de 10:00h a 14:00h

CÀRITAS fa més de 40 anys que lluita en contra la pobresa i l’exclusió social y des de Mira-sol Centre també volem posar el nostre gra de sorra col·laborant amb el punt de recollida d’aliments que CÀRITAS munta cada mes a la placeta del davant del Mercat. Aquest dissabte 15 de gener CÀRITAS us espera a Mira-sol Centre Gràcies per la vostra col·laboració!

Participa al sorteig de la CISTELLA de NADAL valorada en 350 € que sortegem a l’Instagram i al Facebook de Mira-sol Centre!!!

El sorteig es farà entre tots els participants del nostre Instagram i del nostre Facebook que hagin complert els requisits de participació. El sorteig es tancarà el dijous 23 de desembre de 2021. Que inclou la Cistella? 1 espatlla de gla ibèric 2 ampolles de cava Cuvée del Castell del Remei 1 ampolla de vi dolç de Syrah del Castell del Remei 1 ampolla de vi blanc d3 enòlegs Calatayud 1 ampolla de vi negre Viatge al Priorat Penedés 1 ampolla de vi negre Pas Curtei Penedés 1 [...]