Notícies

ANYTIME FITNESS Mira-sol Centre Gym 24h: FEBRER GRÀTIS!

Encara no has trobat el moment ideal per combinar una rutina d’exercicis amb la teva vida Quotidiana? L’equip de @anytimefitnesssantcugat t’ajudarà a aconseguir-ho! A més, aquest mes de febrer podràs gaudir d’aquesta promoció:  entrena 2 mesos pel preu d’un! Dins d’aquesta promoció tindràs una clau que et donarà accés a més de 5.000 clubs de tot el món, 55 minuts amb un dels seus entrenadors que t’ajudarà a preparar-te per assolir els teu objectius i accés a l’App d’AnnytimeFitness amb més [...]

CÀRITAS: Recollida d’aliments al Hall de Mira-sol Centre aquest dissabte 12 de febrer de 10:00h a 14:00h

CÀRITAS fa més de 40 anys que lluita en contra la pobresa i l’exclusió social o des de Mira-sol Centre també volem posar el nostre gra de sorra col·laborant amb el punt de recollida d’aliments que CÀRITAS munta cada mes a la placeta del davant del Mercat. Aquest dissabte 12 de febrer CÀRITAS us espera a Mira-sol Centre Gràcies per la vostra col·laboració!

CÀRITAS: Recollida d’aliments al Hall de Mira-sol Centre aquest dissabte 15 de gener de 10:00h a 14:00h

CÀRITAS fa més de 40 anys que lluita en contra la pobresa i l’exclusió social y des de Mira-sol Centre també volem posar el nostre gra de sorra col·laborant amb el punt de recollida d’aliments que CÀRITAS munta cada mes a la placeta del davant del Mercat. Aquest dissabte 15 de gener CÀRITAS us espera a Mira-sol Centre Gràcies per la vostra col·laboració!

Participa al sorteig de la CISTELLA de NADAL valorada en 350 € que sortegem a l’Instagram i al Facebook de Mira-sol Centre!!!

El sorteig es farà entre tots els participants del nostre Instagram i del nostre Facebook que hagin complert els requisits de participació. El sorteig es tancarà el dijous 23 de desembre de 2021. Que inclou la Cistella? 1 espatlla de gla ibèric 2 ampolles de cava Cuvée del Castell del Remei 1 ampolla de vi dolç de Syrah del Castell del Remei 1 ampolla de vi blanc d3 enòlegs Calatayud 1 ampolla de vi negre Viatge al Priorat Penedés 1 ampolla de vi negre Pas Curtei Penedés 1 [...]

El Mercat de Mira-sol Centre ha repartit més de 400 carmanyoles de la campanya COMPRA AMB LA TEVA CARMANYOLA I TE’N DONEM UNA ALTRA!

El Mercat de Mira-sol Centre ha participat a la Campanya municipal COMPRA AMB LA TEVA CARMANYOLA I TE’N DONEM UNA ALTRA celebrada els passats dies 19, 20, 26 i 27 de novembre amb una participació fantàstica per part dels clients. Aquesta campanya neix per motivar la compra de frescos amb envasos reutilitzables amb l’objectiu de reduir l’ús de plàstics d’un sol ús! Gràcies a tots per la vostra col·laboració! Stand compra amb carmanyola Mira-Sol Centre          

Mira-sol Centre participa en el GRAN RECAPTE D’ALIMENTS 2021

Mira-sol Centre participa en El Gran Recapte d’Aliments del 19 al 28 de novembre! Aquest any la participació és diferent, es farà un donatiu a les caixes del Mercadona i aquesta aportació es convertirà en aliments per aquelles famílies en risc d’exclusió social. Saps com funciona?  Molt fàcil…   Gràcies per col·laborar!