Mira-sol centre ja és una Centralitat on es troben les millors marques del sector d’alimentació i serveis de proximitat de qualitat

Mira-sol centre ja és una Centralitat on es troben les millors marques del sector d’alimentació i serveis de proximitat de qualitat

Aviat farà 2 anys que tres comerciants locals van apostar per obrir els seus establiments a la Centralitat Mira-sol Centre augurant la necessitat d’atendre serveis de proximitat en un àrea d’influència potencial de 45.000 habitants, es a dir, als veïns de Mira-Sol, Valldoreix, La Floresta, Les Planes i de Sant Cugat. Aquests establiments són: IMBIS (Bar-Restaurant-Bistró), ESPAI MÈI (Perruqueria i estètica), RB TAST (Rostisseria i cuina de mercat per emportar), establiments que es troben a la PLANTA 1.

Des de l’obertura del MERCADONA el passat 27 de setembre fins a data d’avui, han estat 7 parades que han apostat per donar servei al Mercat Municipal de la Centralitat Comercial Mira-Sol Centre amb molta il·lusió i ganes de treballar. Actualment hi ha obertes les Parades NEMASTÉ (Bar-Cafeteria), PEIXATERIES CARRILLO (peix i marisc), CAL TET (Llegums, olives i menjars preparats), CAL TUBAU (Carnisseria, degustació i menjars preparats envasats), KIKIRIQUIM(Aviram, ous frescos i derivats), Glòria Marco GM FRUITS (Fruiteria i hortalisses),XARCUTERIA MAS GOURMET (Xarcuteria, formatgeria i degustació), ZON(Teràpies, nutrició i cosmètica natural) i en breu obrirà GASSULL & CLARAMUNT(Llegums i menjars preparats).

Tanmateix, en la Centralitat Comercial Mira-sol Centre també s’han obert establiments tals com: ANYTIME FITNESS (Gimnàs 24 hores) DON CANINO(productes per a mascotes domèstiques), CAL ROCA (iogurts, vinacoteca, licors i productes gourmet), FARMÀCIA MC (farmàcia i para-farmàcia) i FITNESS ESTORE(alimentació esportiva).

En procés d’obertura estan els establiments GUAU, QUE NET (Auto-rentat de gossos i derivats), i el FORN DEL CENTRE (forn-degustació).

Share this post